Джуджи започва люта битка с Гала

Джуджи започва люта битка с Гала
5 (100%) 1 vote

Джуджи се изправя срещу Гала

Джуджи се изправя срещу доскорошната си шефка Гала. Двете дружки започват люта битка. Причината за това е завръщането на пухкавата блондинка в ефир.

След като Нова тв изгони Деляна Маринова от предаването на Гала, бившата ко-водеща на женския блок постоянно получава предложения от различни телевизии да участва като коментатор в предаванията им. Именно като такава ще се изявява отново вечно усмихнатата Джуджи.

Тя ще блесне в ефира на телевизията „България он ейр“. Дружката Гала ще бъде ко-водеща на предаването „Околосветско“. Водещи на формата са Бойка Делиева и Константина Живова. Ролята на Джуджи ще бъде същата, както в предаването на Гала – тя ще коментира светските събития.

Първата изява на пухкавата блондинка на новото й работно място ще бъде на 18 октомври. Предаването, в което тя ще се изявява, се излъчва всеки делничен ден преди обед. Това означава, че Джуджи става пряка конкурентка на Гала.

Пухкавата блондинка е от малкото тв водещи у нас, които работят за удоволствие. Деляна Маринова произхожда от заможно семейство и на практика не й се налага да работи, за да се издържа. Но работата в телевизията е нейна сбъдната мечта и тя много държи на нея.

Джуджи беше уволнена от Нова тв без никакви обяснения. Тя прие много тежко случилото се и дори изпадна в депресия. Дълго след това блондинката не успя да се възстанови и да излезе от черната дупка, в която се намира.

Мястото й в „На кафе“ беше заето от няколко репортерки. А в момента от мъжа на Гала. Но нито един от наследниците на Джуджи не се харесва на зрителите, колкото нея.

Въпреки успешното й представяне в поредицата „Ние, нашите и вашите“, която се излъчва по Нова тв, бившите й работодатели не си направиха труда да й се извинят и да се опитат да я върнат на работа, пише Хот арена.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар