Ти да видиш: Диана Русанова държи Добромир Гущеров на каишка! (бащата на Християн я гледа в очите)

Ти да видиш: Диана Русанова държи Добромир Гущеров на каишка! (бащата на Християн я гледа в очите)
3 (60%) 2 votes

Добромир Гущеров е лудо влюбен в жена си, за разлика от сина му!

За разлика от бурния развод на Мария и Християн Гущеров, бащата на Хриси – Добромир Гущеров се чувства перфектно в брака си.

Добромир Гущеров

Добромир Гущеров още е като омагьосан от втората си съпруга Диана Русанова. Тя извади по-голям късмет от Мария

Както знаем той се влюби и ожени за най-обикновена сервитьорка. Хубавата, а очевидно и умна Диана Русанова обаче, успя да го омае така, както Мария може само да си мечтае.

Диана Русанова и Добромир Гущеров преди дни бяха засечени у нас, макар че принципно живеят в разкошна къща в Австрия. Пред очите на папараците двамата се разхождаха спокойно из столичните улици и се държаха за ръка като влюбени гълъбчета.

Добромир Гущеров изглеждаше кротък и благ до жена си, която, по думите на източниците, буквално го държала на каишка. Дидката обаче била хитруша. Тя никога не му вдигала скандали и не му правела сцени на ревност или недоверие.

Въпреки това, типично по женски, успявала да му извади и душата, и парите с памуче. А самият Гущеров – старши дотолкова бил полудял по нея, че не виждал и не чувал нищо.

Семейството често се връща в България – кога за повече, кога за по-кратко. За разлика от префърцунените изпълнения на Християн Гущеров и Мария навремето обаче, Добромир и Диана с удоволствие обикалят родината ни.

Двамата предпочитали да се отдадат на спокойствие и романтика из прекрасните и китни градчета и селца в Родопите например, вместо да се фукат от баналния вече Дубай. Ами, браво на тях!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар