Пръсна! Стефан на Гала нарече в ефир Сашка Васева „мръхтар“! (още подробности)

Гласувайте за статията

Стефан на Гала не само се взе за голям водещ, но и обижда в ефир!

Половинката на Гала – Стефан Николов се цани за водещ едва има-няма преди месец. За краткото време пред камерите обаче той така се отрака и доби такова гигантско самочувствие, че вече спокойно ръси обиди пред зрителите.

Гала

Стефан Николов на Гала изби рибата като нарече Сашка Васева „мръхтар“ директно в ефир

Не стига, че на няколко пъти Стефчо си позволи да се кара и да унижава собствената си жена Гала, ами днес закла всички с изказването си за Сашка Васева. Която нарече „мръхтар“, каквото и да значи това.

Всъщност същото го попита и Гала – какво означава тази дума. „Абе, мани! Сашка Васева е един мръхтар. Това е човек, който по цял ден не прави нищо, а само си бърка в носа. Излежава се, плюска и се размотава. Не ми се занимава с нея“, изцепи се баш водещият.

Поводът за думите му бе поредният коментар на случващото се в Къщата на Вип Брадър. Както знаем, всеки ден в студиото на Гала идват подбрани коментатори и един от изгонените вече участници във формата.

Очевидно обаче Сашка Васева не е достойна да губи ценното време на Стефан Николов и по-добре да се скрие в спалнята и отново да захърка.

Любопитно ще е как ще реагира благоверният на Гала, когато Васева на свой ред излезе от Къщата и цъфне в студиото. Дали отново ще има смелостта да я нарече „мръхтар“, но този път право в очите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар