Прекали: Шеф Петров унижи брутално Ваня Щерева!

Гласувайте за статията

Шеф Петров изяде Ваня Щерева с парцалите!

Шеф Петров и Ваня Щерева вече не могат да се дишат. Устатият готвач се скара с кого ли не в Къщата. Той разплака почти всички жени в риалити формата.

шеф Петров

Шеф Петров изговори нечувани обиди в ефир за Ваня Щерева

Само естрадната легенда Марги Хранова остана далеч от отровните му стрели. Но сега топ кулинарят си е нацелил друга жертва. И това се оказа сценаристката Ваня Щерева.

Тя реши лице в лице да му каже какво мисли за него и си навлече куп неприятности. Готвача оттогава стане – седне, непрекъснато плюе по даровитата дама.

Шеф Петров не спира да сипе гнусни обиди по писателката пред нея и зад гърба й. Пред изумената Джулиана Гани той упорити нападна отново Ваня Щерева.

Докато ходеше по пътеката във фитнеса, а плеймейтката въртеше педалите на колелото, топ готвача пак не се стърпя да я настъпи.

„Рядко неприятна маймуна е тази Ваня. Навсякъде си хвърля сутиена и ходи с едни и същи дънки. Направо ужас”, не спря да насосва той.

Преди това Борис Петров я нарече с обидата, че е „травестит”. Джулиана Гани се опита да го кротне, като му заяви, че Щерева все пак има дете. И да бъде по-благосклонен.

Но готвача и на това имаше отговор. „Има дете, да. Ама трябва някой да го е напила, за да му роди”, не спря с махленските нападки шеф Петров.

Всъщност Ваня Щерева едва ли е напивала баскетболния ас Роберт Гергов. Двамата имаха продължителна връзка, от която е и дъщеря им Мила. В момента певицата върти любов и с доста по-млад от нея мъж. И според очевидци двамата са повече от щастливи.

Според готвача нормален мъж не може да хареса Ваня Щерева това не е така. А неговите приказки, че е голям сваляч може да се окаже поредния блъф, в който той си вярва.

Защото веднъж излъга, че има син бияч, а сега не спира да се хвали, че е профукал четири милиона по жени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар