Турски сериал: Зарязаната Христина Витанова отново залитна към Благой Георгиев!

Турски сериал: Зарязаната Христина Витанова отново залитна към Благой Георгиев!
5 (100%) 1 vote

Христина Витанова отново залитна към Благой Георгиев!

Христина Витанова отново е в прегръдките на бившия си. Благо Георгиев е утешил майката на двете си деца, за да я успокоява. Гимнастичката скъса с милионера Лазгин Маджид.

Христина Витанова

Христина Витанова май иска да си върне обратно Благой Георгиев

След като научи за изневярата му, тя с събра багажа от неговото жилище и си тръгна. Красавицата не могла да се примири, че и този мъж й слага рога.

И веднага е потърсила за утеха и съвет бившия си мъж. Като истински джентълмен Благо Джизъса веднага й подал рамото си, за да поплаче на него. Христина Витанова получила поредния шамар в любовта.

Но тя си дала сметка, че с бащата на децата си са имали истинска връзка. Която не се основава на пари и интереси. Заради шумната раздяла с шавливия футболист се носеха слухове, че те са се разделили заради интереси.

Основната причина за радялата на Витанова и Лазгин е трети човек. Бизнесменът се оплаквал от Христина, че го държи много изкъсо. тя не спирала да му звъни, когато е на срещи и да му праща съобщения.

Освен това следяла всяко негово действие и му вдигала скандали, ако закъснее. Непрекъснатите проверки, скандалите и ревността накарали милионера да залитне по чуждо.

И връзката им да приключи катастрофално. Двамата почти мигновено прекъснато връзката си. Дори се блокирали в социалните мрежи.

Алисия веднага подкрепила приятелката си. Тя й заявила, че твърдо застава зад нея и я подкрепя във всичко. Двете дори били забелязвани да се разхождат по Витоша и да си приказват като истински приятелки.

Дълго време в социалните мрежи се коментираше съмнителното приятелство между чалга фурията и екс гимнастичката. Но сега обект на клюки са отношенията между Благо и Христина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар