Жив да го ожалиш: Виж какъв е месечният доход на Дейвид Бекъм!

Жив да го ожалиш: Виж какъв е месечният доход на Дейвид Бекъм!
5 (100%) 2 votes

Чак да му „съчувства“ човек на Дейвид Бекъм с какъв доход остана след футбола!

Дейвид Бекъм отдавна не е във футбола. Играта на зеленото игрище отдавна го превърна в звезда. И благодарение на него той захранваше яко банковите си сметки.

Дейвид Бекъм

Дейвид Бекъм си уреди живота, другите да му мислят

Но след като сне оттегли от активната си спортна дейност съпруга на Виктория Бекъм изкарва много повече пари. И то като продава лицето и тялото си.

И вече печели повече от един милион паунда на месец.След като се раздели с красивата игра преди четири години, Дейвид Бекъм е един от най-печелившите спортисти на света.

И то благодарение на своята компания Footwork Productions Ltd.Благодарение на нея той печели по 35 000 паунда на ден.

42-годишната звезда е прибрал миналата година близо тринадесет милиона паунда благодарение на успешните си сделки с различни известни брандове и марки.

Бившият капитан на английския национален тим през последните пет години е натрупал богатство в размер на над 165 милиона паунда.

Дейвид Бекъм и съпругата му Виктория скоро похарчиха шест милиона паунда, за да си купят тузарско имение в Югозападна Англия.Бившата звезда на Манчестър Юнайтед дори има още по-смели мечти.

През май тази година той заяви в свое интервю, че планира да купи остров. Това футболната звезда планира да направи заради двадесет годишния си брак с бившата спайска Виктория Бекъм.

Той не е уточнил точно кой остров планира да закупи.Вероятно се касае за остров Бърд Кей, с площ от двеста и петдесет акра. Той е част от Бахамските острови.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар