Ново начало за Натали Трифонова

Ново начало за Натали Трифонова
5 (100%) 1 vote

Очарователната Натали Трифонова мина под венчилото

Красавицата Натали Трифонова вече е в отбора на семейните жени. Красавицата каза заветното „Да“ на своя любим. Тя и любимият й Милан Адамович се венчаха. Двамата влюбени възнамерявали да сключат брак в Царево в края на сезона. Натали Трифонова мечтаела за сватба край морския бряг. Нейният любим подкрепял идеята й.

Младоженците дори подали заявление в община Царево за сключване на граждански брак там. Но в последния момент красивата синоптичка решила, че е по-добре тържеството да бъде в роднината на любимия й.

В крайна сметка двамата решили да се венчаят в Черна гора, пише Хот арена, позовавайки се на „Телеграф“.

Сватбата е била преди няколко седмици. Доказателство за това е съмнителна снимка в профила на блондинката в мрежата. На нея красавицата позира до бившия футболист. А на фотоса има надпис „Младоженци“.

За тържественото събитие подсказват и множеството червени балони, с които е украсена моторната лодка. По всичко личи, че Натали Трифонова и нейният любим са избрали нестандартен начин да си кажат заветното „Да“ и разменят брачните обети, пише Хот арена, позовавайки се на ПИК.

Преди няколко месеца името на Натали Трифонова се свързваше с това на Слави Трифонов. Клюките твърдяха, че двамата имат връзка. Всичко започнало с идването на красавицата в бТВ. Твърдеше се дори, че шоуменът я уредил на мястото на излязлата в майчинство Станислава Цалова.

Дълго се говореше за връзка между Дългия и красивата синоптичка. Въпреки, че той отрече в ефир за връзка между него и красавицата, слуховете продължиха да го свързват с нея.

Преди това очарователната блондинка имаше дълга връзка с колегата си Деян Веселинов. Но двамата така и не стигнаха до венчилото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар