Никол Шерцингер ревна в ефир

Никол Шерцингер ревна в ефир
4 (80%) 1 vote

Тя не успя да сдържи сълзите си

Половинката на българския тенисист Григор Димитров – Никол Шерцингер, ревна насред ефира.

По този начин тя показа за пореден път, че е ранима и нежна душа.
Така и не стана ясно обаче дали слуховете за раздялата й с Григор Димитров или пък историята на участника от музикалния формат, на който Никол Шерцингер е част от журито, е причината за горчивите сълзи, които зарони в ефир.

Факт е обаче, че Никол Шерцингер се разплака, когато 19-годишна участничка в музикалния формат посвети песен на родителите си.
Останалите членове на журито определено останаха изненадани от реакцията й. Когато видяха сълзите на очите й я попитаха каква е причината, поради която плаче.

Никол Шерцингер

Тя не успя да сдържи сълзите си

Тя обаче не даде категоричен отговор на въпроса, а посочи, че не знае защо се е разплакала.
След кратка пауза, Никол се опита да допълни, заявявайки, че се чувства… и отново замълча.
В крайна сметка певицата успя да каже, че всичко това, което се е случило пред очите й е много истинско и носи огромен емоционален заряд. В заключение тя посочи, че участничката просто я е отвела в друг свят.

Припомняме, че неотдавна Никол успя да докара Григор Димитров до истерия. Именно тази случка се превърна в причината за писанията в медиите, че двамата са се разделили.
Според мълвата, един от участниците в музикалния формат X-Factor на острова, е поискал телефонния номер на Никол.

Става въпрос за 30-годишния Брад Хауърд. Това се е случило още по време на кастингите за предаването. Самият Брад обаче категорично отказва да разкрие дали Никол му е дала номера си под предлог, че това би било предателство.

Той обаче наля допълнително масло в огъня, заявявайки, че много би се радвал, ако Шерцингер излезе с него на вечеря, въпреки че е наясно със сериозната й връзка с нашенеца, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар