Кичка Бодурова забогатя с близо 2 милиона

Гласувайте за статията

Певицата продаде апетитен имот

Естрадната певица Кичка Бодурова успя да добави към сметката си цели 2 милиона долара.

Малко след края на националното турне на певицата, което премина през 10 български града, тя продаде луксозния си имот в тузарския квартал „Симеоново“.

Припомняме, че Кичка Бодурова от години живее в Лас Вегас. Тя се е решила да продаде луксозния имот, тъй като получила доста изкусителна оферта от неин върл почитател.

Тя решила, че тази къща не й е нужна, тъй като има още два луксозни имота в родината си. Освен това тук се задържа за много кратко време. Това, което я провокирало да се лиши от този си имот бил фактът, че купувачът щял да живее целогодишно в къщата, заедно със семейството си.

Кичка Бодурова

Певицата продаде апетитен имот

Кичка Бодурова не крие, че е щастлива, че в дома, който е построила с много любов, ще живее семейство. През цялата година къщата ще бъде огласяна от детска глъч.
Бърза проверка сочи, че въпросната къща е свалена от пазара за недвижими имоти у нас.

В музикалните среди се носи мълвата, че Кичка Бодурова е прибрала около 850 хиляди евро за палата. Фенът-купувач е изразил готовност да брои колкото трябва. За сметка на това той искал вътре да остане цялото обзавеждане. С две думи, той купил къщата с условието, нищо да не бъде променяно.

Имотът има 7 спални, кабинет, телевизионна стая, трапезария и цялото обзавеждане, което е нужно.
Близка до певицата споделя, че Бодурова има прекрасен живот зад Океана. Въпреки това тя продължава да се връща в родината си заради силната носталгия и феновете си. Жената споделя, че не познава по-чувствена душа от тази на певицата.

За момента Кичка Бодурова е решила да остави имота си на Каваците и този в Слънчев бряг. По всяка вероятност ще пуска котва на едно от двете места, когато е в родината си. Злите езици пък шушукат, че певицата може да разпродава имотите си заради решение да напусне България, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар