Люси Иларионов изглежда неузнаваем след драстичното отслабване (ФОТО)

Гласувайте за статията

Режисьорът не прилича на себе си

След драстичното отслабване в резултат на диетата, на която се подложи, Люси Иларионов изглежда неузнаваем.

Най-странното в случая обаче е, че Люси Иларионов изцяло е изгубил идентичността си след драстичното отслабване. Той не само не прилича на себе си, а според мнозина изглежда направо страховито.

Обикновено диетите имат положителен резултат и хората изглеждат много по-свежи, след като отслабнат, но очевидно при Люси Иларионов не се е случило така. Той направо се е състарил, коментират в музикалните среди.

Люси Иларионов

Режисьорът не прилича на себе си

Режисьорът бе забелязан на откриването на първия бутик на една от най-прочутите модни марки у нас. Той бе в компанията на годеницата си Ани Хоанг и приятеля му от ВИП Брадър – Джино Бианкалана. Припомняме, че двамата с Джино се сближиха много под покрива на къщата в Нови хан и успяха да запазят приятелството си и в реалния живот.

Единственият човек от тях тримата, който изглеждаше непроменен, бе Ани Хоанг. Джино Бианкалана също не приличаше на себе си. Той бе заложил на сини лещи и твърде много изкуствен тен. Тези промени обаче го правеха да изглежда доста странно и мнозина бяха категорични, че така никак не е симпатичен.

От снимката, на която позираха тримата, потребителите на социалната мрежа останаха направо втрещени. На тях им бе необходимо доста време, за да познаят, че именно Люси Иларионов е този странен мъж, прегърнал Ани Хоанг.

Той е неузнаваем не само от гледна точка на новата си фигура. В резултат на драстичното му отслабване лицето му също се е променило изключително много и той не прилича на себе си.

Припомняме, че Люси Иларионов направи обществено достояние процеса на сваляне на излишните килограми.
Той първо се подложи на операция в Турция, при която му бе изрязана част от стомаха, а след това дълго време спазваше строга диета, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар