Виктор Николаев призна за разговора си с Валери Симеонов

Гласувайте за статията

След скандалната случка, която се разигра в ефира на Нова тв, журналистът не изрази нито веднъж ясна позиция по въпроса

Водещият на сутрешния блок на Нова тв „Здравей, България“– Виктор Николаев потвърди мълвата, че е разговарял с вицепремиера Валери Симеонов.

Двамата са се чули в петък на обяд. На практика телефонният разговор между Виктор Николаев и Валери Симеонов се е състоял броени часове след гостуването на вицепремиера в сутрешния блок на медията.

Припомняме, че преди това за разговора помежду им спомена и самият Валери Симеонов.
Виктор Николаев обаче бе изключително обран по отношение на това, което са си казали в телефонния разговор с лидера на НФСБ.

Виктор Николаев

След скандалната случка, която се разигра в ефира на Нова тв, журналистът не изрази нито веднъж ясна позиция по въпроса

Той заяви само, че са се чули и допълни, че друго не може да коментира. Пред камерата на ПИК TV, Виктор Николаев заяви, че иска да тръгне бързо, за да забере детето си от училище. Това бе нещото, което повтори многократно и по този начин избегна конкретния отговор на горещия въпрос как се чувства.

Припомняме, че след скандалната случка, която се разигра в ефира на Нова тв, Виктор Николаев не изрази нито веднъж ясна позиция по въпроса. Той дори не разкри в прав текст дали се чувства заплашен или не, както твърдят от ръководството на Нова тв.

Единственото, което направи Виктор Николаев от ефира на Нова тв, бе да благодари за подкрепата и с това изчерпа всичките си коментари по темата.

Според думите на вицепремиера Валери Симеонов пък, разговорът помежду им, проведен в петък следобед, е протекъл повече от добре. Той твърди, че двамата с Виктор Николаев дори са се смели на опита да всеят интриги помежду им.

За разлика от вицепремиера, Виктор Николаев не бе толкова словоохотлив. Той само заяви, че са се чули. След това се завтече да забере дъщеря си от училище и приключи темата набързо, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар