Христина Витанова отново с рога: Лазгин й изневери и заряза!

Гласувайте за статията

Христина Витанова отново наранена от любимия си мъж, сложи й рога!

Христина Витанова и милионера Лазгин Маджид са се разделили. Бившата на Благой Георгиев и бизнесмена живееха на семейни начала.

Христина Витанова

Христина Витанова отново с рога и зарязана от половинката си

Но екс гимнастичката хванала любимия си да й кръшка. След грандиозен скандал и ослепяла от ревност тя си събрала и от ревност. И се изнесла от дома на половинката си.

Христина изнесла багажа си и решила да започне на чисто. В отговор нейното бившо гадже веднага я блокирало в социалната мрежа.

Припомняме, че бившата на Благо Джизъса отново удари на камък. И то пак заради изневяра. Лазгин Маджид е наследник на голям семеен бизнес.

Той менажира голяма американска верига от пицарии. Има сериозни позиции в туризма и търговията. Той е един от най-желаните ергени у нас.

Христина Витанова вече има две деца от шавливия футболист- Йоана и Давид. Дори се заговори, че гимнастичката ще ражда трето дете на милионера, тъй като той няма наследници.

Сега Христина плаче на рамото на най-добрата си приятелка Алисия. Двете не спират да обикалят по Витоша и да се оплакват колко гадни са мъжете.

Поп фолк дивата също има горчив опит с мъжете и също в любовта удря на камък.Заговори се, че преди време Христина Витанова здраво е озаптила Лазгин Маджид.

Но той се задушавал от нейната любов и тя го ревнувала дори от сянката му. Заради което най-вероятно той се разделил с нея, гадаят близки до двойката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар