Бил Клинтън съсипа Хилари: Книгата ти е само за боклука! (Не си говорят от месеци)

Гласувайте за статията

Бил Клинтън съсипа Хилари, заяви й, че книгата е само за боклука

Бил Клинтън съсипа Хилари. Съпругът на кандидатката за президент на САЩ на демократите, заявил на жена си, че новата й биографична книга е само за боклука. „Двамата не си проговориха с месеци. Скандалът помежду им беше огромен“, разкриват техни приятели. И допълват, че двойката не за първи път стига до скандали.

Хилари настояла Бил да прочете книгата й, в която тя описва изборите срещу Тръмп. Американският президент обаче заявил, че тя е „объркана, гневна, сатира, която не става за нищо друго, освен за кошчето за боклук“. След което я метнал демонстративно в него. В отговор съпругата му не му проговорила няколко месеца. А през това време двамата не се появиха нито веднъж заедно на обществени събития.

Хилари Клинтън рекламира широко книгата си „Какво се случи“. Биографията й разказва за трудната битка с Доналд Тръмп, а вътре се разглеждат и някои спекулативни въпроси. Първата дама на САЩ е известна като дама с остър характер и тежка ръка. Легенди се носят за това, че тя може би е пребивала съпруга си редовно.

Самата Хилари не е коментирала слуховете, че се е изявявала като сив кардинал в Белия дом. Със сигурност обаче не са малко свидетелите, които са я виждали в най-тежките й дни. По време на обиколката на последната й книга, тя обвини руската дипломатка, бившия шеф на ФБР Джейм Коми, както и други публични фигури за позорната си загуба от Тръмп. Междувременно в публичното пространство в Америка витае интересен слух. Според него, има заговор начело с Хилари, Тръмп да бъде отстранен от власт през октомври.

Бил и Хилари Клинтън не си говорят от дни

Бил Клинтън и Хилари Клинтън не си говорят от месеци

Според автора на поредната книга за конспирации — Klein’s book All Out War, бившата първа дама ще има пръст в това. И няма да бъде никак лесно да бъде спряна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар