Бомба: Внучката на Грейс Кели стана топ сензацията в Инстаграм! Преглеждания: 3493

0
3/5 - (2 votes)

Внучката на Грейс Кели – Камила е топ сензацията на Инстаграм!

Внучката на Грейс Кели е новата звезда на Инстаграм. Камила Готлиб е истинско копие на холивудската звезда и принцеса на Монако Грейс Кели.

Грейс Кели
Хубавата внучка на Грейс Кели взриви мрежата

Според онлайн потребителите тя все повече прилича на знаменитата си баба. Има същите високи скули и очи, както и овала на лицето й е идентичен на този с нейната знаменита баба.

Грейс Кели е американска актриса, модели принцеса на Монако. Тя остава в историята като актрисата, която сбъдва желанието на милиони жени по света да стане принцеса.

Преди да се омъжи за принца на Монако Рение, тя играе в три култови филма на Алфред Хичкок.Въпреки успехите си в киното, тя се оттегля на 26 години от сцената, за да се омъжи за принца на Монако.

Двамата имат три деца. Грейс Кели загива трагично през 1982 година, като шофира автомобила си, заедно със своята дъщеря.

Нейният живот прилича на приказка, но тя всъщност е като птичка, затворена в златна клетка. По време на брака си с принца на Монако копнежа й по предишния й живот бил толкова силен, че тя непрекъснато изпадала в депресия.

Нейните родители не искали тя да бъде актриса. И си отдъхнали, след като се омъжила за принца. Но той не е първия човек, с който актрисата-принцеса искала да обвърже бъдещето си.

Преди това Грейс Кели била сгодена за модния дизайнер Олег Касини, който стоял зад визията на първата дама Жаклин Кенеди.

Внучката на Грейс Кели обаче не може да наследи престола на Монако. Причината е, че Камила Готлиб е незаконна дъщеря на принцеса Стефани и нейния бодигард-Жан Реймънд Готлиб.

24-годишният Луис и 23-годишната Полин са нейни доведени брат и сестра. Те са деца на съпруга на майка й Даниел Дюкре. те са съответно 11 и 12-ти наследници на короната на Монако.

А красивата внучка на Грейс Кели има над 30 000 последователи в социалната мрежа. И техният брой не спира да нараства.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.