Ужас: Отслабналият Люси Иларионов плаши с вида си!

Ужас: Отслабналият Люси Иларионов плаши с вида си!
5 (100%) 1 vote

Люси Иларионов потресе всички с вида си!

Люси Иларионов изглежда страховито. Режисьорът на чалга клиповете и неговата половинка Ани Хоанг бяха гости на откриването на моден бутик в столицата.

Люси Иларионов

Люси Иларионов не прилича на себе си след като свали сума ти килограми

Там те се снимаха с брадъра Джино. Той отново е в България, след като претърпя тежки катастрофи и още по-сложни операции. Джино е в родината, за да се възстановява след операциите.

Присъстващите бяха стресирани от променения вид на Люси Иларионов. Те трудно са го познали. След като отслабна драстично, режисьора се е променил тотално.

Припомняме, че Люси Иларионов беше със свръх тегло. Той тежеше цели 182 кг, което му докара много болести. Той имаше високо кръвно, висока кръвна захар, пред диабетно състояние.

Затова се наложи операция на стомаха. В турска клиника на режисьора направиха оперативна манипулация за изрязване на част от стомашния мускул.

След операцията в Анкара той отслабна драстично. Първият месец той се захранваше като бебе. После постепенно преминава на по-твърди храни.

Люси Иларионов обаче продължил да се ограничава от сладки и тестени храни, както и от газираното. Хапва си по пет-шест пъти на ден и се чувства повече от комфортно.

Но през цялото време плътно до него била приятелката му Ани Хоанг. Певицата не го остави нито за миг и двамата продължават да са заедно.

Но в последно време, заради амбицията си, той е отслабнал драстично, което не е се отразило зле на физиката му като цяло, коментират очевидци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар