Скандал: Фики Стораро откри наргиле бар до столично училище! (кой му даде разрешително)

Скандал: Фики Стораро откри наргиле бар до столично училище! (кой му даде разрешително)
5 (100%) 1 vote

Фики Стораро е решил да печели и от здравето на децата ни!

Любимецът на тийнийджърките Фики Стораро освен чалга изпълнител го раздава и бизнесмен. Помните, че той и баща му Тони Стораро отвориха сладкарница в Княжево. А сега Фикрет е решил да напълни джоба и с печалбата от наргиле бар.

Фики Стораро

Фики Стораро откри наргиле бар точно на метри от столично училище. Кой идиот му даде разрешително?!

Модерният и супер луксозен бар се намира в самия център на столицата, но потресаващото е, че само на крачки от него е… училище. Всички отлично знаем до каква степен подрастващите са луднали по това да подражават на големите и колко много от тях вече са пристрастени към наргилето.

И точно тук се пита кой даде разрешително на Фики Стораро да открива наргиле бар до школо и да печели пари на гърба на здравето на децата ни?! Няколко родители вече изригнаха възмутени, но на кого му пука…

Ако някой още не е запознат, ще уточним, че само една употреба на наргиле на ден се равнява на цели десет изпушени цигари. Отделно от това наргилето далеч повече и по-бързо пристрастява младите към наркотиците и забранените субстанции.

То е вредно не само колкото, но и доста повече от обикновените цигари, защото съдържа ред други канцерогенни вещества. Всичкото това накуп, плюс официалната статистика, че огромен брой ученици драпат да се доберат до наргилето, е повече от достатъчно.

За да скръцне някой със зъби на Фики Стораро и да му наложи яка глоба. Като паралелно с това го задължи да закрие заведението си. И да го премести другаде, където на метри от него не тичат ученици по на 11-15 години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар