Маги Желязкова емигрира в Африка с новия си съпруг

Гласувайте за статията

Маги Желязкова е госпожа Сидерова само от дни, но промените в живота й не спират!

На 30 септември Маги Желязкова се врече във вярност на дългогодишния си приятел Георги Сидеров. Една от любимите светски двойки се превърна в семейство, но хвърли в смут светските коментатори. Съвсем скоро двамата може да стегнат куфарите и да се установят на доста далечна дестинация!

Младоженката не крие, че двамата с Георги отдавна обмислят да заживеят в чужбина. Май това, което ги е спирало досега, е нерешителността на Маги Желязкова. Тя споделя откровено, че й е нужно време, за да узрее за това сериозно решение. Иначе бъдещото местоживеене на семейство Сидерови е ясно – Африка. Там Георги е работил цели седем години и вероятно още го чакат от отворени обятия.

Маги Желязкова е по-щастлива от всякога

Маги Желязкова е по-щастлива от всякога

Преди да заминат за постоянно, обаче, младоженците ще си подарят екзотична ваканция в края на годината. Те не са получили своя подарък от кумовете си, но смятат заедно с тях да си органзират ваканция до Бали, Малдивите или друга подобна топла дестинация. Там ще посрещнат коледните и новогодишни празници и всъщност ще прекарат медения си месец, пише hotnews.bg.

Маги Желязкова няма никакви съмнение, че именно настоящият й съпруг е мъжът, който толкова време е чакала. Любовта между тях е била от пръв поглед, а с всеки изминал ден става все по-силна. Младото семейство още се радва на уникалните подаръци, които получи за сватбата. Бляскавата венчавка със сигурност ще остане в архивите на хайлайфа и дълго ще се дава за пример.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар