Божидара Бакалова разгневи църквата, анатемосаха я заради „Фермата“

Гласувайте за статията

Фермерката Божидара Бакалова май повече ще загуби, отколкото ще спечели от риалитито.

Сестрата на Мис България Ивайла Бакалова Божидара Бакалова се впусна през глава в поредното си предизвикателство – „Фермата“. И до преди си знаехме, че е малко странна птица. Сега, обаче, тя успя да изчисти всякакви съмнения, че това е самата истина. Фенка на духовното, а не на материалното, блондинката проглуши ушите на всички със страстта си към учението на Дънов.

Божидара Бакалова постоянно говори за призоваване на небесни ангели и покачване на човешките вибрации. А православната църква отдавна се е изказала категорично за Бялото братство. Според позицията й, това си е чиста секта. Фермерката има трибуна да я промотира в национален ефир почти всяка вечер.

Освен зрителите, останалите участници в риалитито са не по-малко възмутени. Божидара Бакалова прави демонстрации на смирение в ефир. Та дори кара фермерите да обличат бели дрехи и да играят паневритмия в ранни зори, когато трябва да се занимават с други задачи или да спят, пише hotarena.net.

Божидара Бакалова си навлече куп критики

Божидара Бакалова си навлече куп критики

„Тази жена е с жестоки проблеми. Участниците я слушат, за да не напуснат преждевременно риалити формата. Тя светотатсва във всяка една минута“, категорични са свещеници, останали втрещени от поведението й! Те са се хванали за главата и от какъв зор Божидара Бакалова ще иска да се обръщат с „богиньо“ към жени, събрани от кол и въже…

„Освен това манипулира зрителите като призовава архангел Михаил да им служи и помага. Къде се е чуло и видяло ангелите да слизат на земята, че и да слугуват на смъртните човеци? Те са безплътни. Лудост е да се влиза в разговори с тях. Подобни диалози са ерес! Божидара е вредна и за зрителите. Подкопава християнските им навици – учи ги да кадят не с тамян, ами с индийски пръчици, а вместо да се молят – да медитират. Ще призоваваме за бързата й анатема”, беснеят срещу Божидара Бакалова Божи служители!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар