Лъснаха скандални разкрития за половинката на Гала

Гласувайте за статията

Оказва се, че Стефан крие доста тъмно минало

На бял свят излезе поредната доза скандални разкрития от миналото на половинката на Гала – Стефан.

От кухнята на предаването „На кафе“ разкриха, че Гала уредила половинката си на работа в предаването, тъй като финансовото му състояние било повече от плачевно. Освен това неотдавна възлюбеният й имал сериозни проблеми с органите на реда.

За никого не е тайна, че приятелят на Гала винаги е бил представян за бизнесмен. Истината обаче се оказа много по-различна. На практика Стефан има доста скандално престъпно минало. Гала правела всичко по силите си то да не излезе на бял свят, но уви.

Гала

Оказва се, че Стефан крие доста тъмно минало

Само преди няколко години изгората й бил разследван от службите на реда за участие в опасна престъпна банда. Миловидният на пръв поглед Стефан се оказал доста тъмен субект, който изкарвал парите си с всевъзможни манипулации.

След като куките го следили дълго време, успели да го спипат в извършването на престъпни действия, свързани с източване на крупни суми от банкомати.
Стефан бил арестуван позорно не един, а два пъти по време на спецакции на МВР срещу престъпната група, част от която бил. Известно време той дори се водел на отчет в полицията.

Само усилията на изпечените адвокати, които наел, успели да заличат изцепките от досието му.
На практика те се възползвали от възможността, че щом изтече давността на обвиненията, може да бъде подадена молба те да бъдат заличени от полицейския архив.

Именно тази врътка му осигурила възможността да започне работа. Възлюбеният на Гала обаче бързо забравил за тъмното си минало и с вдигната глава отново се провъзгласил за успешен бизнесмен. Запознати обаче разкриват, че фирмите, с които не спира да се хвали, всъщност са собственост на бившата му съпруга.

Запознати твърдят, че и постоянните хвалби на Стефан, че притежава луксозни имоти в столицата, са плод на фантазията му, която очевидно е доста развинтена, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Лъснаха скандални разкрития за половинката на Гала”

  1. Сара

    окт. 11. 2017

    Стига са обирали всякакви боклуци ,то не стига че Гала се лигави и губи ефирно време ,сега и този 6 волтовия ами прибираите ги и увеличете рекламите че сега и този непрокопсан олигофрен трябва да яде от времето и търпението на хората,ето затова не гледам новаТВ

Добавете коментар