Слави Трифонов настъпи Любен Дилов-син по мазола Преглеждания: 6608

Шоуменът уволни снаха му
0
Оценете този post

Шоуменът уволни снаха му

Шоуменът Слави Трифонов настъпи Любен Дилов-син по мазола с тази си постъпка.

Поводът за поредната разпра между Слави Трифонов и Любен Дилов-син, се превърна изненадващото уволнение на балерината Станислава Лефтерова от балет „Магаданс“.

Шоуменът изгонил балерината от работа в момента, в който научил, че е в очакване на рожба. Оказва се, че баща на детето й, е синът на Дилов – Иван.
Договорът на балерината бил прекратен моментално, без да й бъде даден шанс да излезе в майчинство, както постановява законът.

Слави Трифонов
Шоуменът уволни снаха му

Истината е, че Слави Трифонов се вбесил от факта, че Станислава се е сродила със семейството на Любен Дилов и криела връзката си с Иван.
Към днешна дата Станислава поддържа връзка само с една от бившите си колежки от балета. С нея останали близки приятелки дори и след напускането й.

Любен Дилов-син бил потресен от поведението на приятеля си Слави Трифонов. След случката той провел доста продължителен разговор с него, от който се носели предимно обиди. Въпреки това думите на Дилов не успели да разколебаят шоумена и да повлияят върху решението му.

Станислава изглеждала изключително разстроена от развоя на събитията. Новото й семейство дори се разтревожило, че стресът ще се отрази пагубно на бременността й.
Запознати издават, че Станислава и наследникът на Дилов заживели заедно преди около две години. Решението им да станат родители било обмислено много внимателно.

По време на едно от дългите им екзотични пътувания, балерината заченала първата им рожба. Сред първите, които научили радостната вест бил Любен Дилов, който съвсем скоро ще стане дядо. Той пазел в дълбока тайна появата на внучето си, но вече няма накъде да се отлага, тъй като коремът на Станислава личи отдалеч.

Оказва се, че Любен Дилов се притеснявал от факта, че към името му ще бъде добавено звучното „дядо“, а това неминуемо ще доведе до отлив на женския интерес към него, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.