Ники Кънчев се видя в чудо

Гласувайте за статията

Евгени Минчев го изправи на нокти

Въпреки дългогодишния му стаж в телевизията, снощният лайф определено успя да препоти Ники Кънчев.

Той се видя в чудо заради един от коментаторите. Разбира се става въпрос за добре познатия на всички Евгени Минчев.

Този път Евгени Минчев надмина себе си в арогантността си. Той си позволи да псува каруцарски в ефира на Нова тв, което пък постави Ники Кънчев в доста неудобна ситуация.

Причина за поведението на Евгени Минчев стана случващото се в къщата на ВИП Брадър. Припомняме, че снощи Миглена Ангелова влезе в къщата, за да върне годежния пръстен на Антон Стефанов и да го скастри за постоянния му рев.

Ники Кънчев

Евгени Минчев го изправи на нокти

Това се случи, след като Антон Стефанов получи поредния емоционален изблик и ревна отново. Той потъна в мрачни мисли и подсмърчайки пред модела Александра Богданска попита дали е добър човек.
При все, че на пръв поглед направи опит да запази самообладание, Богданска все пак му обясни, че не одобрява непрестанното хленчене.

Тя го попита дали често му се случва да плаче, а той пък й отговори, че то се вижда. След това допълни, че откакто е в къщата, се е побъркал от рев. За никого от зрителите на ВИП Брадър не е тайна, че и най-малкото нещо бе в състояние да разплаче журналиста.
Той дори започна да се чуди какъв е този формат, какво е това нещо. Според него на записите, които се излъчват за номинациите, изглежда като Многострадалната Геновева.

И докато Миглена Ангелова редеше съвети към Антон Стефанов на живо в къщата, Евгени Минчев определи представянето й като най-слабото досега.
Тъй като обаче този път останалите гости не си замълчаха, а го скастриха, той се почувства обиден, фръцна се и напусна студиото на предаването.

Той дори извика „Ай, сектир, бе“ и едва след това се изнесе. Водещият на лайфовете на ВИП Брадър – Ники Кънчев бе поставен в много неудобна ситуация.
Единственото, което успя да каже е, че това са рисковете на живото предаване, а след това призова Евгени отново да се върне, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар