Деси Слава се видя в чудо с Благой Найденов

Гласувайте за статията

Младият боксьор не спря да обикаля по купони

Фолк певицата Деси Слава се видя в чудо с любимия си Благой Найденов.

Близки до двойката издават, че докато наедрялата Деси Слава седи по цял ден у дома пред телевизора, бащата на детето й не спира да купонясва.

Боксьорът не пропуска да излезе навън, за да повилнее по кръчмите. Той често може да бъде забелязан из столичните дискотеки в компанията на приятели и различни бръмчалки, отбелязва „ХотАрена“.

Запознати твърдят, че боксьорът е на път да подлуди Деси Слава. Тя вече е започнала да се паникьосва, че не е далеч времето, в което младото й лъвче ще я смени с негова връстница. Припомняме, че Благой Найденов е с цели 19 години по-млад от Деси Слава.

Деси Слава

Младият боксьор не спря да обикаля по купони

Вероятно, за да го държи по-близо до себе си, фолк певицата не спира да пилее луди пари, за да задоволи всичките му прищявки. Първо му купи скъпа кола, за която даде целия си хонорар от участието си във ВИП Брадър.

Всяка седмица обновява гардероба му с нови маркови дрехи. В същото време Благой ги облича, за да отиде на дискотека, където да се сваля със студентки.
Последната мълва носи, че боксьорът изневерява на бременната си половинка със студентка от Националната спортна академия.
Според твърденията, интимната им афера е сравнително прясна.

При все, че връзката им датира от около месец, Благой Найденов няма никакви намерения да изпусне златната мина в лицето на Деси Слава. Очевидно просто е решил да внесе малко разнообразие в интимния си живот.

И докато за Благой Найденов купонът тече на макс, то бременната Деси Слава се интересува от съвсем различни неща.
Припомняме, че тя вече е в шестия месец и отказа участията си, за да не рискува здравето на бебето. Именно поради тази причина си стои по цял ден у дома, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар