Галена се срина: Ето на какво прилича, когато я видиш на живо!

Галена се срина: Ето на какво прилича, когато я видиш на живо!
5 (100%) 1 vote

Галена не може да приеме с лекота влошената си визия!

Галена никак не се чувства добре в кожата си. Една от най-любимите певица втрещи феновете си със занемарен външен вид. Фолкаджийката е депресирана след раждането на второто си момченце.

Галена

Галена е коренно различна на живо и на снимките

След като даде живот на Александър, топ певицата не може да се отърве от излишните си килограми. Заради което изпадна в депресия, а това й докарва занемарен външен вид.

Наскоро папараци са щракнали една от иконите на чалгата я у нас. Но Галена била с двойна гуша, торбички под очите си и бледа кожа.

Вероятно нощните участия и непрекъснатото клепане с грим са си казали тежката дума. Макара да е само на 32 години, певицата изглежда с десетилетие повече от нормалното. И това я отчайвало до полуда.

Галена не искала да ляга под ножа, за да се възстанови. Тя мечтаела да се възстанови така, от само себе си. Но скорошен скандал влошили отношенията й с мъжа й Галин Вафлата.

Бизнесменът не спирал да я кори, че му е изневерила. Папараци щракнаха Галена в пловдивски хотел, в компанията на неизвестен мъж.

Гласовитката от Смядово обаче се кълняла, че не е кръшнала на половинката си. Тя преспала там след участие. А непознатият мъж бил просто упорит фен, който я заговорил във фоайето на хотела.

С днешна дата не се знае дали половинката й е повярвал. Но истината е, че двамата непрекъснато се спрягат в различни любовни афери. Затова Галин бил склонен да й повярва и да й прости.

Галена обаче искала да потърси услугите на психоаналитик, за да се избави от лошото настроение, в което напоследък все по-често затъвала.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар