Бременната Десислава в ступор: Виж какво й причинява Благой Найденов!

Бременната Десислава в ступор: Виж какво й причинява Благой Найденов!
5 (100%) 1 vote

Десислава си сложи сама таралеж в гащите с Благой Найденов!

Десислава се насади на пачи яйца. Певицата търкаля корем в къщи и не спира да едрее. Но не се радва на вниманието на бащата на бебето си Благой Найденов.

Десислава

Десислава се насади сама на пачи яйца с младока Благой Найденов

Младият боксьор често я оставя сама и ходи да вилнее по кръчмите. Той не само купонясва с приятели, но компания им правят различни златотърсачки.

Малката Кобра се радва на внимание от страна на бръмчалките и никак не се дърпа. Според прясната клюка той вече е вкарал в кревата и супер мацка. Тя била студентка и двамата мачкали чаршафите от около месец.

Въпреки че я прави луда, Десислава не се отказва от Благо Найденов. Тя дори го обсипвала с щедри подаръци. Преди известно време му подарила и лъскаво возило.

Плаща всички сметки в къщи и всяка седмица му обновява гардероба. Блондинката изпитвала неистов страх, че 19-години по-младия от нея боксьор ще я изостави.

Тя вече има един развод зад гърба си и един пораснал син Майко от връзката си с предишния си мъж. Той обаче нямал такова намерение.

Искал просто да разнообрази интимния си живот, докато половинката му ставала все по-едра. Благой Найденов не искал да изпусне златната кокошка, която му давала пари и го глезела като Крез.

Затова той безпроблемно пирувал до зори и не спирал да го прав всяка вечер. Близките му също казвали, че той е млади и ма нужда да се забавлява.

Но през това време Десислава се интересувала от други неща. Тя спря участия по задимените кръчми, за да роди живо и здраво момченце. И второто дете й е от мъжки пол, макар че двамата с Благо се надявали да връзват панделки.

Певицата е бременна в шестия месец и се притеснявала от предстоящото раждане. Тя искала да роди по естествен път, а не с цезарово сечение.

Десислава и Благой имал е намерение да си родят още едно дете, което вече мечтаели да е женско.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар