Деси Цонева избухна срещу сестрата на баща си

Този път Деси не можа да се сдържи
0

Този път Деси не можа да се сдържи

Деси Цонева – дъщерята на покойния телевизионер Димитър Цонев не издържа на множеството обвинения, отправени от леля й и избухна срещу нея.

Припомняме, че Теодора Цонева обвини Деси Цонева и майка й Мариана Цонева, че я притискат до стената заради наследствен имот. Тя посочи, че именно това била и причината, поради която е посегнала на живота си.

Само преди няколко дни стана ясно, че сестрата на Димитър Цонев е приета в „Пирогов“ и е в кома. За щастие тя успя да излезе от комата, но разкритията, които направи, разтърсиха всички.

Деси Цонева
Този път Деси не можа да се сдържи

В отговор на обвиненията на леля си, Деси Цонева написа, че досега е мълчала, но това няма да продължи и занапред.
Тя е категорична, че й е писнало от долни лъжи и спекулации. Деси Цонева дори определя леля си като „психично болен и крайно неблагодарен човек“.

Дъщерята на покойния телевизионер посочва, че Теодора Цонева е разчитала цял живот на това някой друг да й оправя кашите и бакиите, които забърква. Допреди време всичко това, са оправяли баща й и баба й Анахид.
Деси Цонева обаче е категорична, че не смята, че това е задължение на нея и майка й Мариана Цонева.

Тя разкрива, че от момента, в който Теодора се е върнала в България, финансово за нея са се грижили майка й Мариана и малката й сестра.
Деси Цонева не отрича, че двете с майка й нямат никакво намерение да се грижат и за детето на Теодора. Тя е категорична, че който си ражда деца, трябва да си ги гледа.

Междувременно дъщерята на покойния телевизионер посочва, че няма никакво желание нейното дете да придобива „изтърваното поведение“ на сина на леля й Теодора.
В заключение тя посочва, че синът на Теодора Цонева е плод на поредната й безразсъдна любов, пише zajenata.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.