Корнелия Нинова жертва на прокоба покрай лидерския пост в БСП

На Корнелия Нинова не й върви напоследък
0

Колегите на Корнелия Нинова са се хванали за главата от нея!

Червеният лидер Корнелия Нинова още се подвизава в пленарната зала с шина на врата. Преди 2-3 седмици тя претърпя лека катастрофа в центъра на София. Но това не е първият нелеп инцидент, в който става действащо лице. А началото на тези случки подозрително съвпада с избирането й за лидер на левицата!

Според колегите на Корнелия Нинова, нея я е настигнала някаква прокоба и е добре да ходи да й леят куршум. „Все лоши работи й се случват и се притесняваме за здравето й. Явно много лоши очи я гледат и нещо са я проклели”, говорят помежду си бесепари. Те споделят, че не вярват много-много в магии и уроки, но лидерката им ги кара да се съмняват в съществуването на подобни сили.

На Корнелия Нинова не й върви напоследък
На Корнелия Нинова не й върви напоследък

Политиците се чудят и маят как може лидерката им да е такъв карък и прехвърлят вината от нея на външни сили. При постоянни си срещи с избирателите на БСП, Корнелия Нинова вероятно ще намери някоя баба, която да я раздели с уроките. А междувременно тя продължава да трупа лоши очи с политически войни, който все разпалва, пише retro.bg.

Въпреки че е с мозъчно сътресение и скоро претърпя катастрофа, Корнелия Нинова не спира да нищи интриги и скандали, както и да обикаля цялата страна. Преди време червената лидерка претърпя инцидент, при който пострада окото й. Наложи й се да ходи с превръзка. Преди това пък падна в шахта в София и си изкълчи крака. определено не й върви!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.