Гала в паника заради Мари, и Стефан не може да я успокои!

Гласувайте за статията

След операцията на Мари, Гала буквално не е на себе си!

Миналата седмица дъщерята на Гала Мари Будева се наложи да премине през спешна операция на рамото. Оказа се, че красивата девойка от малка има проблеми със ставите, които в един момент започнали да стават сериозни. След интервенцията тя бе изписана, а майка й дори си позволи два дни да води от дома си. Водещата на „На кафе“ е в паника как ще съвместява грижите за щерка си с работата.

„Трябва да я гледаме като бебе! Сложиха й специална шина, която да придържа ставата”, сподели Гала в национален ефир. Тя така се е притеснила дали всичко след операцията ще бъде наред и Мари ще е пълноценна, че дори и любимият й Стефан вече не може да я успокои!

Гала трепери над единственото си дете

Гала трепери над единственото си дете

Водещата тръгвала със свито сърце на работа и веднага след ефир се прибирала директно у дома, за да бъде до дъщеря си. Разбира се, през останалото време е осигурила постоянно присъствие. Мари не остава и за минута сама. Гаджето й също бди над нея с часове всеки ден. Ужасът на Гала, обаче, е голям, защото това е втората операция на девойката в рамките на година.

В края на 2016г. тя легна под ножа по спешност заради апендицит. Тогава дори се бе стигнало да усложнения, но лекарите успяха да овладеят ситуацията. Шокът у Гала е останал и тя го преживяла наново с операцията преди дни. Гала плачела всеки ден и така разстройвала и Мари. А Стефан вече едва издържа на това напрежение, пише hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар