Иван Костов омъжи дъщеря си Мина за втори път (Наследничката му избяга във Финландия)

Иван Костов омъжи дъщеря си Мина за втори път (Наследничката му избяга във Финландия)
2 (40%) 4 votes

Дъщерята на Иван Костов мина под второ венчило, Мина се омъжи на тайно тържество в далечна Финландия

Наследничката на Иван Костов Мина се врече във вярност на своя любим Асен Величков. Щерката на бившия премиер е разведена с бившия си още от 2010 година. От този брак тя има двама сина. Единият Иван на дядо си и Виктор. Нейният избраник също има един брак зад гърба си и син от него.

Любимият на по-малката щерка на Костов често пътувал до Скандинавия заради бизнеса си. Затова заедно с Мина и децата решили да преместят да живеят във Финландия. Избрали малкото и спокойно градче Темпере.

Към днешна дата новото семейство заедно с трите деца се е установило там. Намерили си подходяща къща и след като се нагодили към новата обстановка решили да узаконят съвместното си съжителство, предават от електронното издание retro.bg.

Сватбената церемония била скромна. Щерката на Костов била нетрадиционна булка. Била без було и със семпла рокля. Даже не си сменила фамилията след подписа. Ей тъй, да уважи бащиното си его.

На церемонията във Финландия присъствали най-близките й роднини. Дошла и сестра й Яна. Която от години е омъжена за италианец . Довела и дъщеря си Ема, която била шаферка на сватбата на леля си.

Яна била по-привързана към родителите си от двете. Тя непрекъснато летяла от Милано до София да ги навести. А внучката Ема била на баба Елена съкровището . Тя била кръстена на нея, но и като единствено момиче сред внуците  била нейна любимка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар