Деси Цонева попиля леля си: Тя е психично болна, няма да я погледнем!

Деси Цонева попиля леля си: Тя е психично болна, няма да я погледнем!
5 (100%) 1 vote

Деси Цонева коментира случващото се в последните дни с нейната леля Теодора.

Сестрата на Димитър Цонев Теодора от няколко дни в е „Пирогов“. Tя вече излезе от кома след неуспешния опит за самоубийство, но състоянието й все още е тежко. А на фона на тези събития дъщерята на телевизионера Деси Цонева коментира слуховете, че майка й Мариана се е опитала да измами леля й.

Думите на дъщерята на покойния Дiмитър Цонев са откровени и гневни, вероятно с право. Досега тя мълча. но вече й омръзна от лъжи и спекулации и реши да разкрие истината. „Леля ми Теодора е психично болен и крайно неблагодарен човек. Цял живот разчита изцяло на някой друг да се грижи за нея, да й намира работа, да й дава пари и да оправя бакиите, които не спира да забърква“, започна Деси Цонева.

Според думите й, досега баща й Димитър и баба й Анахит са вършили всичко това. Но сега не смятат, че майка й Мариана е длъжна да продължи с това задължение. Все пак, дълго време Мариана и сестрата на Теодора са се грижили финансово а нея. Но вече идва малко в повече да поемат грижите и за детето й. „Който си ражда деца да си ги гледа и възпитава“, отсича тя.

Деси Цонева е бясна

Деси Цонева е бясна

Според Деси Цонева, детето на леля й е плод на поредната й безразсъдна връзка й е напълно изпуснато. „Никога никой не е искал да я лишава от 50-те квадрата, които тя има по закон от апартамент от общо наследство. Смятам спекулациите по вестниците за неуместни , имайки предвид, че майка ми й плати и престоя в болницата даже… иначе щеше да си умре като куче на улицата…“, подчертава дъщерята на Митко Цонев.

Деси Цонева добавя и че те са майка й са платили осигуровки и данъците й за шест години назад. Теодора няма и един работен ден в живота си. Затова поведението й е нищо повече от нагло и нахално, но всяко добро е с времето си. А нейното изтече!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар