Константин изненада: На 50 ще имам трето дете

Гласувайте за статията

Константин проговори за личния си живот с типичното си чувство за хумор.

Фолк изпълнителят Константин малко по малко се оттегля от сцената за сметка на семейството си. След дълги години натоварено ежедневие, певецът се чувства много по-улегнал и с желание за спокойно битие. Той не крие, че му липсват нормални човешки удоволствия като това да прегърне жена си и да заспи с децата си.

В момента Константин се занимава не само с бизнеса си и с участията, но и със строежа на своя къща, която да бъде дом за него и семейството му. От много години той си мечтае за подобно място и смята, че го заслужава. Сега ежедневието му е свързано и с много разходки, за да „види бял свят“. Но постоянно следи под око строителните работи и дори помага с каквото може.

След като се преместят в голямата си нова къща, Константин и Надя ще се чувстват още по-щастливи. Той засега споделя, че не смятат да увеличат домочадието с още едно дете на този етап. Певецът разкрива, че се е молил на Господ да има две деца и той много бързо е чул молитвите му. Затова ще бъде благодарен до гроб.

Константин има ясни планове за следващите години

Константин има ясни планове за следващите години

Типично в свой стил, изпълнителят на „Ти си само осми клас“ се пошегува, че „като стана 50-55-годишен и нещо мога да откача и да искам да си направим едно бебенце на стари години“. Тогава тамън двете им деца ще са пораснали, завършили училище и ще тръгнат по своя път, вероятно в чужбина, пише blitz.bg.

Константин споделя, че Надя пали бързо, но скандалите им са предимно за глупости и пред хора. А истината е, че отношенията им са много хармонични. „Взех Надя с любов и продължавам да си я обичам“, откровен е певецът.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар