Щерката на Невена Коканова върти бизнес за милиони

Щерката на Невена Коканова върти бизнес за милиони
1 (20%) 1 vote

Наследницата й разпродала всичко нейно

Дъщерята на покойната актриса Невена Коканова – Теодора Шарланджиева, завъртя бизнес за милиони.

Запознати издават, че наследницата на Невена Коканова е отворила фирма за дърводобив с парите от имотите на покойната актриса.
Доходоносният бизнес на дъщерята на първата дама на българското кино Невена Коканова, е стартирал неотдавна, но въпреки това процъфтява.

Известно време се носеше мълвата, че Теодора Шарланджиева се подвизава извън границите на страната ни. Оказва се обаче, че заедно със съпруга и сина си Теодора живее в България.
Със солидния бизнес, който е завъртяла, Тейчето, както я наричат близките й приятели се захванала, когато разпродала имотите на майка си.

Невена Коканова

Наследницата й разпродала всичко нейно

Тогава наследницата на Невена Коканова натрупала нужния капитал. Първият имот, който Теодора продала бил емблематичната вила на актрисата в село Иглика. Тя решила, че имотът не й е нужен, тъй като й напомня за последните часове на майка й, която издъхна през 2000 година.

Шарланджиева била категорична, че не желае отново да се връща в последните й дни. С голямата актриса през лятото си говорили, че отново ще седнат под дървото на село и ще си споделят истории. За съжаление обаче така и не намерили време за тези разговори.
Тъй като Невена Коканова вече не е сред живите, дъщеря й предпочита да се радва на имота отдалече.

За тяхно голямо щастие въпросният имот е станал собственост на близък до актрисата човек – най-голямата й почитателка Кръстина Бербенкова.
Малко по-късно Теодора се разделила и с апартамента на Невена Коканова в столицата. По-късно разпродала на познати и непознати и част от най-ценните й предмети, които е събирала по време на пътуванията си в България и чужбина през годините.

Припомняме, че в публичното пространство дъщерята на Невена Коканова, която е родена през 1974 година, е известна като една от ковчежничките на почетния председател на ДПС – Ахмед Доган, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар