Наследницата на митичния Фатик емигрира в Америка

Гласувайте за статията
Александра Тюрмен, дъщеря на убития мафиот Фатик, се отказа от мечтите си за бляската кариера у нас

Госпожицата, която планираше да преуспява в киното у нас, си е стегнала багажа за постоянно към Америка. Чаровницата е зарязала всякакви надежди да пробие в родната телевизионна индустрия и се амбицирала да го направи зад граница, за да докаже, че не е просто протеже на известната си фамилия – пише в. „Уикенд“.

От 2 години Алекс, както галено я наричат приятелите й, не иска и да чуе да кастинги в България. След като изиграла дипломната си постановка в НАТФИЗ, се заканила, че повече няма да се качи на театралната сцена или да се явява за прослушвания за роли. Виждало й се крайно унизително поведението към младите таланти у нас, а към нея отношението било още по-лошо. В родните продукции никой не оценявал нейните дадености и единственото, което получавала, били пренебрежителни коментари за произхода си и парите на семейството си.

Всичките й постижения били омаловажавани, а уменията й – сравнени с откровена посредственост. Дори в НАТФИЗ, където трябвало да я приемат радушно заради факта, че именно там се обучавала в актьорско майсторство при легендарния Ламбо, непрекъснато й въртели номера. Заради интриги Александра Тюркмен се отчаяла ужасно и драстично ограничила кръга си от познанства.

В Америка щерката на Фатик се радвала на относително голяма свобода да се вижда с когото желае и да прави каквото си иска – отбелязва изданието.

Алекс стегна куфарите си за Америка

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар