Сестрата на Димитър Цонев направи разтърсващи разкрития от болничното легло

Сестрата на Димитър Цонев направи разтърсващи разкрития от болничното легло
3 (60%) 1 vote

Драмата в семейството на телевизионера няма край

Сестрата на покойния телевизионер Димитър Цонев – Теодора Цонева, направи разтърсващи разкрития от болничното легло, след като се опита да сложи край на живота си.

Към днешна дата със сестрата на Димитър Цонев работи психолог.
Припомняме, че след като направи опит за самоубийство, наследницата на Коста Цонев и Анахид Тачева беше в кома. От няколко дни тя вече е на себе си и животът й е извън опасност.

Въпреки това сестрата на Димитър Цонев остава в „Пирогов“ за още няколко дни, за да може медиците да я наблюдават.
Теодора Цонева обаче категорично е отказала да приеме роднините, които са й дошли на свиждане – дъщерята и съпругата на покойния й брат Димитър Цонев – Деси и Мариана.

Димитър Цонев

Драмата в семейството на телевизионера няма край

Тя била категорична, че именно заради тях двете се намира в това тежко състояние. На персонала на лечебното заведение, в което е настанена, Теодора Цонева заявила категорично, че не желае да ги вижда.

Оказва се, че щерката на Анахид Тачева и Коста Цонев е в остър конфликт със семейството на брат си и най-вече с вдовицата му.
Преди време двете се скарали много жестоко заради фамилен апартамент. Тогава Теодора си внушила, че Мариана я е ограбила и дори я заплашвала с полиция.

Седмичник твърди, че точно ден след грандиозния скандал, който си спретнали двете, Теодора Цонева направила опит за самоубийство.
Става въпрос за апартамент, намиращ се на ул. „Славянска“ в София. Имотът е наследство на Димитър Цонев и сестра му Теодора от баща им Коста Цонев. Той им го оставил на тях двамата, а къщата в „Бояна“ завещал на втората си съпруга – Ели.

Близки до семейството разкриват, че Мариана Цонева предложила на Теодора да й плати нейната част от апартамента. Тя обаче й предложила малка част от действителния й дял – около 60 хиляди евро. За тези пари Теодора Цонева може да си купи жилище, но само в „Люлин“, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар