Стана ясно коя е новата жена в живота на Юксел Кадриев

Гласувайте за статията

Новинарят е изгубил ума си по 51-годишна варненка

Новинарят от Би Ти Ви – Юксел Кадриев има нова жена в живота си.

За осемте години след развода си с оперната певица Бонка Георгиева, Юксел Кадриев завъртя няколко любовни афери.

Нито една от тях обаче не бе афиширана. Юксел Кадриев не си позволи да даде публичност дори на връзката си с красивата гардеробиерка от „Шоуто на Слави “ – Ангела.
От няколко години насам обаче новинарят от Би Ти Ви си е изгубил ума по една жена. Запознати издават, че дамата на сърцето му се казва Диана Янкова.

Юксел Кадриев

Новинарят е изгубил ума си по 51-годишна варненка

Тя живее в морската ни столица Варна. По всичко личи, че разстоянието от 450 километра не представлява никаква пречка за любовта им.
На този етап установяването на 51-годишната блондинка в София е невъзможно, тъй като има бизнес край морето, който не може да зареже.

Диана Янкова се изявява не само като хореограф на конкурса „Мис Варна“, а и като сценарист и моден експерт. Освен това е и собственик на проспериращ салон за красота, който се намира в центъра на Варна.

За пръв път Юксел Кадриев и Диана Янкова бяха спипани като влюбена двойка през септември 2014 година.
Тогава новинарят успя да събере погледите на клиентите на лъскаво столично заведение. Той влязъл в ресторанта под ръка с възлюбената си.

Двамата се настанили на открито сепаре и засипали сервитьора с поръчки.
Той отрупал масата им с многобройни деликатеси. Освен това чевръстият келнер доставил на клиентите си и бутилка скъпо шампанско.

Юксел Кадриев изобщо не се смутил от любопитните погледи на останалите клиенти. Дори напротив, той смело дарявал приятелката си с ласки и на няколко пъти плъзнал ръка по бедрото й.

Два месеца по-късно двамата отново били забелязани в същото заведение. Този път обаче компания на масата им правела приятелска двойка, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар