Това Деси Тенекенджиева ли е: Актрисата се запусна тотално!

Това Деси Тенекенджиева ли е: Актрисата се запусна тотално!
5 (100%) 1 vote

Деси Тенекеджиева не прилича на себе си, какво е станало с нея!

Деси Тенекеджиева напълно се запусна. Актрисата и певица не прилича на себе си. Случайните минувачи трудно откриват в предишната лъскава звезда настоящата Тенекеджиева.

Деси Тенекеджиева

Деси Тенекеджиева се е променила драстично от преди

Тя бе щракната от папараци да се размотава из софийските улици, напълно разпусната. Актрисата бе облечена в торбеста блуза, провиснал анцуг.

В добавка киселата й физиономия изобщо не се връзваше с предишния й лъскав имидж. Стайлингът й бе под всякаква критика, шокирани са очевидци, които все пак са я разпознали.

От лъскавия стайлинг на 46-годишната певица няма и помен. Но пък Деси Тенекеджиева винаги е била една от най-вироглавите, екстремни, нестандартни и ексцентрични представители на родния шоубизнес.

Дипломираната актриса все още не може да забрави съпруга си Стоян Камбарев. Двамата живяха заедно седем години и само на 26 години тя остава вдовица.

От брака си имат син с библийското име Йосиф. Тя е единствената българска актриса, която мина по червения килим на Кан.

Деси дълго време беше рекламно лице на световната модна икона Жан Пол Готие. Също и на японския гигант „Сузуки“. Актрисата и певица с нестандартна красота в момента е наблегнала на музикалната и на продуцентската си кариера.

Близо две години тя бе гадже с джаз певеца Васил Петров. За него твърди, че много се разминава с екранния си образ. Извън него той бил много забавен и с чувство за хумор.

Но двамата се разделили, защото вироглавата Деси Тенекеджиева имала нужда от промяна.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар