Гала и Стефан хвърлиха в шах зрителите! Показаха нагледно какви ги вършат в спалнята в ефир

Гала и Стефан хвърлиха в шах зрителите! Показаха нагледно какви ги вършат в спалнята в ефир
4 (80%) 1 vote

Гала и Стефан все повече и повече свалят нивото на общите си тв изяви.

За втори пореден ден екранния и любовен дует Гала и Стефан водиха „На кафе“ от собствения си дом. А днес, по-конкретно – от собствената си спалня. Причината да не бъдат в студиото на предаването не е никак приятна. Дъщерята на водещата Мари претърпя тежка операция на рамото и майка й иска да е близо до нея по цял ден.

Но Гала се изложи зверски в опитите си да се покаже като добра и грижовна. Докато щерка и лежи в другата стая, тя си позволява да мърсува с мъжа си в спалнята, и то в национален ефир! Инициативата отново бе на Стефан, който често изчервява блондинката с идеи и изказвания. Този път той се опита да я докара до оргазъм само с помощта на изображение на цветна спирала.

Гала и Стефан шашнаха с разюздано поведение

Гала и Стефан шашнаха с разюздано поведение

Отделно добави и остроумния си коментар, че ако тя не знае, хората могат да правят секс сами със себе си. А Гала с въздишка отговори, че за съжаление знае! Този диалог хвърли шок зрителите в сутрешните часове. Любимата им водеща с две думи си призна, че не е задоволена от сексуалния си живот и й се налага да го обогатява допълнително със солови изпълнения, пише pik.bg.

На всичкото отгоре, Гала тръгна да демонстрира какви ги върши в спалнята и вдигна единия си крак високо нагоре, разкрачвайки се доста нелицеприятно! Явно близкото присъствие на Стефан й действа доста разконцентриращо и тя забравя за доброто поведение.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар