Бъдещата снаха на Джуджи й стана шеф

Гласувайте за статията

Пухкавелката е щастлива от този факт

Деляна Маринова, по-известна като Джуджи, която допреди време бе ко-водеща в предаването „На кафе“, започна работа. Неин шеф й стана не кой да е друг, а бъдещата й снаха.

За никого не е тайна, че бъдещата снаха на Джуджи, е дъщерята на Гала – Мари.
Въпреки всичко Джуджи е щастлива, че има работа и споделя, че е щастлива от това, с което се занимава.

Джуджи е започнала работа като редактор в сайта на Мари Будева. Връзпълничката блондинка дори е назначена на заплата при щерката на Гала. Споделя, че е много щастлива от работата си. Тя дори твърди, че се чувства много щастлива и с удоволствие си прави „Джуджи новините“.

Джуджи

Пухкавелката е щастлива от този факт

Тя може би е от малкото служители, които засипват шефа си със суперлативи. Обикновено служителите винаги мрънкат от шефовете си.
Освен, че работят на едно поприще двете дами имат и друга свързаност помежду си. Припомняме, че Мари Будева е гадже на сина на Джуджи.

Запознати издават, че Константин и Мари вече правят планове да заживеят заедно под един покрив. Младата двойка иска да живее отделно от родителското тяло.
Припомняме, че в началото, Гала изобщо не била съгласна с връзката им.

Тя била притеснена от факта, че Константин е доста емоционален и донякъде щурав. Тя дори го определя като своеобразен и се притеснявала, че ще окаже лошо влияние върху Мари.
Във времето, в което двамата стартирали връзката си, синът на Джуджи вече имал няколко любови зад гърба си, докато за Мари това била първата любов.

За разлика от нея обаче Джуджи подкрепила изцяло връзката им. Тя дори успяла да убеди приятелката си гала, че синът й много обича Мари и трепери над нея.
След като се загаджили с наследницата на екс шефката й, синът на Джуджи се променил напълно, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар