Икона в дома на Ванга сбъдва желания

Икона в дома на Ванга сбъдва желания
5 (100%) 1 vote

Чудотворната икона била подарък за Ванга

Македонската телевизия засне филм за чудесата, които се случват в дома на Ванга. Едно от тях е чудотворна сребърна икона, която е била подарък за пророчицата. Не е ясно кой е благодетелят, подарил божието изображение, но е факт, че то сбъдва желания. Това споделят стотици вярващи.

Доказателство за споходилото ги чудо са разказите, които те са написа в книгата за посетители в дома на Ванга.

Служители в къщата на пророчицата, която е превърната в музей, споделят че вероятно иконата й е била подарена от Людмила Живкова. Публична тайна е, че двете са били изключително близки. Дъщерята на Тато често посещавала дома на пророчицата.

Иконата, която сбъдва желанията на вярващите, е известна като сребърната икона. Наричат я така, защото обковът й е изработен изцяло от сребро. До нея има свещ, която според думите на служители от музея, никога не угасва.

Ангел Кочев, който работи там, споделя че това е истинско чудо. То доказва, че духът на Ванга е останал в къщата. Само така стотиците вярващи си обясняват чудесата, които се случват там.

Пламъкът на свещта мени цветовете си. Понякога тя свети в оранжево, а друг път в червено. Червеният пламък известява за предстоящи лоши събития, коментират петричани.

Те още си спомнят казаното от Ванга. Когато я попитали защо я избрала да живее в Рупите, тя отговорила че това място има специален заряд. От него тя черпи енергия, но престоят й тук е за определено време.

Пророчицата неведнъж е споделяла, че в Рупите е скрита тайната на миналото. Според казаното от нея, едно от възвишенията там, известно като Кожух планина е кратер на угаснал вулкан. В миналото там е имало цял град. Но той е останал под земята след изригването на вулкана, пише Ретро.бг.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар