Никол докара Григор Димитров до истерия

Гласувайте за статията

Гришо е сериозно притеснен

Никол Щерцингер докара Григор Димитров до истерия.

Английското издание „Сън“ не престава да пише, че Григор Димитров и Никол Шерцингер, са се разделили.
За момента все още няма официално потвърждение на информацията от страна на двойката.

Изданието обаче отбелязва на страниците си, че като нищо може да се окаже, че Никол Шерцингер и Григор Димитров имат основателна причина да сложат край на отношенията си.
Мълвата носи, че един от участниците в предаването X-Factor на Острова – Брад Хауърд, е поискал телефонния номер на Никол. Това се е случило още преди началото на кастингите.

Григор Димитров

Гришо е сериозно притеснен

Първоначално певицата се изчервила. Историята обаче мълчи дали Шерцингер е дала номера си на 30-годишния красавец. Самият той пък не крие, че много се надява да му бъде даден шанс да я изведе на вечеря.
Разбира се Брад е наясно с любовните й отношения с нашенския тенисист, но въпреки това не губи надежда.

На въпроса дали в крайна сметка е получил телефонния номер на Никол Шерцингер, той не дава категоричен отговор. Вместо това посочва, че би било предателство да признае дали е получил номера й или му е било отказано. В този ред на мисли той бе категоричен, че няма да издаде какво се е случило.

Бард обаче наля допълнително масло в огъня, посочвайки, че искрено се надява прелестна красавица като нея да му даде шанс и двамата все пак да започнат връзка.
На този етап Никол е дала надежда на Бард, давайки му едно „да“. Само да уточним, че става въпрос за потвърждение на участието му напред в предаването.

Това дава надежда на Бард, че нещата може да продължат в правилната посока в бъдеще.
Пред „Сън“, Хауърд споделя, че все пак става въпрос за Никол Шерцингер, която според него е наистина страхотна.

Григор Димитров не е на себе си след тази случка, тъй като е наясно, че Бард е известен на Острова като страстен сваляч. Освен това в тефтера му фигурират доста бройки от местния шоубизнес, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар