Гала се изложи

Гала се изложи
5 (100%) 1 vote

Сбъднаха се най-лошите прогнози на зрителите на предаването „На кафе“

Гала и Стефан се изложиха. След като стана ясно, че Стефан става ко-водещ, редовните зрители изразиха опасенията си, че студиото на предаването ще се премести в дома им и двамата ще водят от дивана в хола. Точно това се случи днес в ефир.

Тв водещата оправда прякото предаване от дома си със здравословното състояние на своята дъщеря.

Тя допълни, че трябва да се грижи за Мари след претърпяната от нея операция и това е причината предаването да се излъчва от дивана в хола й. Разбира се, Стефан отново беше до нея. Двамата показаха част от дома си, както и своята котка.

Любимият на тв водещата започна с гаф. Той не пропусна възможността да се изгаври с Ан Джи за срещата й с Арнолд Шварценегер. Стефан заяви, че актьорът лично се е свързал с него, за да научи как се приема новината тук за него и бившата певица.

Мъжът на Гала допълни, че се е свързал и Ан Джи за коментар по случая. Тя споделила с него, че си пада по по-млади мъже, но няма нищо против Арнолд Шварценегер.

Тв водещата и нейният любим няколко пъти коментираха случая, като не пропуснаха възможността да се посмеят. И двамата заявиха, че много харесват и уважават чаровната Ан Джи.

Вчера тв водещата сподели, че се наложило дъщеря й да бъде оперирана. Мари има проблем с едното рамо, който датира още от детските й години. Заради усложнения се наложило да бъде оперирана. Гала не скри притеснението си и надеждата, че Бог ще й даде сили да преодолее и това изпитание.

Блондинката заяви, че това е причината за отсъствието й от работа и до края на седмицата предаването ще се извършва от дома й, пише Хот нюлс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар