Венета Райкова се изложи в ефир

Гласувайте за статията

Регистрира грандиозната си издънка още на третото предаване

Венета Райкова, която се върна на бял кон в националния ефир, стартира новия сезон на гафовете си.

В третото предаване, откакто е водеща на „Папараци“, Венета Райкова вече регистрира своя гаф. Блондинката се появи в ефир с бял таблет, който е напълно излишен.

Припомняме, че преди време тя заяви, че не се нуждае нито от аутокю, нито от таблети, тъй като има достатъчно дълъг опит в телевизията и може да се справи с всяка ситуация. Е, изглежда към днешна дата Венета Райкова е забравила за това си твърдение.

Венета Райкова

Регистрира грандиозната си издънка още на третото предаване

Зрителите са категорични, че появявайки се с този таблет в ефир, поставя на дълбоко съмнение дългогодишния си опит като тв водещ, отбелязва secret.bg.
Мнозина не намериха никакво смислено обяснение на това да държиш таблет в ръцете си, имайки предвид, че предаването не е на живо, а се снима и след това се пуска на запис. Освен това напук на думите си, Венета Райкова чете от аутокюто.

След като се появи водещата на рубриката „Папатаци“, Венета Райкова регистрира грандиозния си гаф. Тя обърна таблета с екран към камерите и се видя, че той е изключен. Този факт прави още по-безсмислено присъствието му на екран.

Зрителите на Би Ти Ви споделят, че били свикнали предишната водеща Николета Лозанова да размахва ръцете си в некоординирани движения, обявявайки видеата. Венета Райкова разбира се също има свой жест при анонсирането на репортажите.

Тя е решила, че трябва да се обръща, за да види началото на всяко от видеата, което обявява.
Мнозина обаче са на мнение, че този й жест също не е осмислен много добре, тъй като всеки, който някога е работил с публика знае кое е най-важното правило. А то е, че никога не трябва да й се обръща гръб, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар