Виктория Бекъм шашна: Дебелея, за да младея!

Гласувайте за статията

Виктория Бекъм е предприела нов подход за борба с остаряването.

Почитателката на пластичните операции и естетични корекции Виктория Бекъм е решила да се подмладява по нов начин! Дизайнерката е известна не само с марката си бельо, но и с многото манипулации по лицето и тялото с цел да изглежда перфектно. Стигнала до крайности, лекарите са я посъветвали да изпробва нов метод.

Пластичните хирурзи вече са първи приятели в Виктория Бекъм. Те се чудят как да я разубеждават, че поредната интервенция й е необходима. при една от последните си консултации, Спайс гърлата е получила един доста ценен съвет, който смята да спази. Вещите в областта са я убедили, че ако качи няколко килограма, броят на бръчките върху лицето й ще се редуцира значително!

Първоначално Виктория Бекъм погледната скептично на това предложение. Не й звучало добре да трябва да наддаде, за да изглежда по-млада. Но сега много се е запалила по тази идея и смята да я реализира. Разбира се, не говорим за вариант да стане дебела, а просто да покрие нормата за ръста си.

Виктория Бекъм има нова мания

Виктория Бекъм има нова мания

В този случай кожата по лицето й ще се изпъне от само себе си, а не с поредния лифтинг. Освен това, красавицата ще добие много по-здрав вид. Най-щастлив от този съвет и действията на 43-годишната дизайнерка сякаш е не самата тя, а нейния съпруг Дейвид Бекъм, пише 24chasa.bg.

Легендарният футболист от години се опитва да вразуми своята съпруга, че е прекалено слаба и накрая ще се разболее. Тя, обаче, така и не искаше да го чуе. Сега, обаче, той има на своя страна и лекарите, които Виктория Бекъм със сигурност ще послуша заради желанието да бъде вечно млада и красива!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар