Голямо щастие в живота на Любо Нейков

Гласувайте за статията

Любо Нейков е на седмото небе от щастие

Любо Нейков сияе от щастие. Причината за това е появата на нов член в семейството му. Неговите колеги потвърдиха благата вест. Засега нито комикът, нито съпругата му Гинка коментират бременността й. Но колегите му са напълно сигурни, че тя е бременна.

Любо Нейков спазва желязното правило никога да не коментира личния си живот, дори и пред хората, които постоянно са покрай него. Гинка също отказва да коментира, но от суеверие. След драматичната загуба на първото си дете, тя се пази повече и не желае всички да знаят какво се случва с нея.

Заради бременността, тя се е оттеглила от работа. Съпругата на Любо Нейков изпълнява част от служебните си ангажименти от вкъщи. Комикът бди неотлъчно над нея. Той дори й е наел шофьор и й е забранил да шофира.

Гинка излиза много рядко от дома си. Прави го единствено, когато има неотложна работа навън.

Родителите на Любо Нейков също очакват с трепет появата на новия член в семейството му. Те не крият, че това е най-голямата му мечта. Още след раждането на Анна, комикът изразил надежда, че някой ден отново ще изпита същото щастие.

Наследницата му в момента е ученичка в едно от най-елитните частни училища в столицата, пише Хот арена.

Преди това тя посещаваше елитна столична детска градина. Майка й се посвети изцяло на нея. Едва преди няколко месеца Гинка се върна на работа. Но след като научила за бременността си, отново излязла в отпуск.

Любо Нейков очаква с нетърпение появата на новия член в семейството му. Комикът дори смени стария си джип с нов, много по-модерен. За новото си возило марка „Мерцедес“ той е платил над 300 000 лв.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар