Мутри на Митьо Очите първи гърмели срещу хората на Божо Кравата

Гласувайте за статията
Показанията на чужди туристи могат да пратят зад решетките Митьо Очите

Мутри на наркобоса Димитър Желязков – Митьо Очите, първи са открили огън по харата на Божо Кравата при стрелбата в Слънчев бряг през лятото, миналата година – разкрива „България днес“. Това става ясно от разказите на чужди туристи, станали неволни свидетели на екшъна в заведението. Тогава при престрелката между двете групи Желязков бе надупчен с 5 куршума. Той оцеля по чудо, но негов гард бе убит, а друг – ранен. За кръвопролитието бяха обвинени хората на Божо Кравата, а Очите и хората му излязоха от екшъна като жертви.

„Димитър Желязков е предвождал група, видно е от камерите на комплекса. Бандата е била около 30 души. Тя се е събирала в продължение на часове, била е на инструктаж в охранителната фирма, в която Желязков е бил консултант. След това се насочват към заведението“ – пояснява адвокат Росен Желязков пред сайта „Флагман“. Той е защитник на Георги Иванчев, който е сочен от прокуратурата като част от групата на Кравата и е обвинен за стрелбата на Очите.

„Влизат в заведението хора с бронежилетки и маски и откриват огън, това са видели чужденците в заведението“ – твърди юристът. Според него първи хората на Митьо Очите са открили огън по враждебната група. Към момента не е известно обаче дали тези хора са открити и разпитани – подчертава изданието.

Митьо Очите може и да загази с Темида

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар