Истинско чудо се случи със сестрата на Димитър Цонев

Гласувайте за статията

Медиците успяха да се преборят за живота й

Истинско чудо се случи със сестрата на покойния телевизионер Димитър Цонев – Теодора Цонева.

След като направи опит да сложи край на живота си и дни наред беше в кома, а лекарите не се наемаха да дават каквито и да било прогнози, сестрата на Димитър Цонев се върна отново към живота.

Наследницата на Анахид Тачева успя да превъзмогне комата благодарение на неимоверните усилия, които положиха медиците от „Пирогов“.
Това със сигурност не е било никак лесно като се има предвид, че Теодора Цонева направи опит за самоубийство, нагълтвайки се с антидепресанти и в съчетание с огромно количество алкохол.

Димитър Цонев

Медиците успяха да се преборят за живота й

Близки до семейството на Димитър Цонев разкриват, че Теодора Цонева стигнала до това отчаяно състояние заради нещастна любов. Тя била категорична, че няма смисъл да продължи да живее.
Тя се бе върнала уж за кратко в България по време на годишната си отпуска. Като цяло Теодора Цонева живее и работи в Италия.

Сестрата на Димитър Цонев има и две деца – голяма дъщеря и по-малък син.
Изненадващо дори за самата нея, Теодора Цонева си изгубила ума по един от съседите в кооперацията, в която наела апартамент за времето на престоя си в България.

Нашенецът до такава степен й завъртял главата, че тя дори решила да напусне работата си в Италия и да не се връща повече там. Теодора Цонева била решена да си остане в България.
Така и не става ясно обаче как се е развила връзката им по-нататък и какво точно е тикнало Теодора към опит за самоубийство.

По всяка вероятност отговорът на многото въпроси, свързани със случая, ще бъде открит на по-късен етап, когато самата тя разкаже за преживяванията си.
Връщайки се към живота, Теодора споделила, че е изключително благодарна, че отново е тук. Радва се, че не е успяла да постигне това, което е искала да направи, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар