Дани Милев станал татко в затвора

Гласувайте за статията

Дани Милев не крие, че е бил зад решетките, а с възхвала разказва за този момент от живота си.

Видимо скучният музикант Дани Милев все пак има една-две любопитни истории, с които да заинтригува събеседниците му. Най-забележимият момент в биографията му със сигурност е пребиваването в затвора. Колкото и изненадващо да звучи, бившият вече съквартирант е търкал наровете. Но не заради музиката, която прави, а за финансови измами!

Дани Милев по образование е икономист и преди години се е прехранвал като данъчен инспектор в Костинброд. Икономическа полиция обаче установила, че върти разни далавери и е необходимо да му се наложи съответното ефективно наказание. Това се случва седем години след запознанството му с дългогодишната му съпруга Цвети.

През 1998г. музикантът е осъден и тикнат зад решетките. Тогава любимата му е бременна в третия месец. Няма право да ходи на свиждания, защото все още нямат граждански брак. Дани Милев пропуска раждането на дъщеря си, защото все още търка наровете. А веднага след излизането си с Цвети се заемат да си направят още едно дете.

Дани Милев е бил пандизчия

Дани Милев е бил пандизчия

Синът ми наричат „Дете на свободата“, защото се ражда девет месеца след изтичането на присъдата на баща му. Музикантът прекарва година и половина в затвора и пропуска не само раждането на първото си дете, но и датата на сватбата си. Излиза с гаранция от 10 бона малко преди първия рожден ден на щерка си, която и така не бил видял дотогава, пише retro.bg.

А малко след като се родил синът му, Дани Милев разбрал, че се канят пак да го опандизят. Тогава на бърза ръка се жени за Цвети и двамата започват да се крият от закона. До второ пребиваване в зандана така и не се стига, но поне днес бившият данъчен инспектор има доста за разказване!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар