Корнелия Нинова проговори след скандала (Вижте какво каза тя)

0

Корнелия Нинова проговори в ефир след грандиозния скандал

Корнелия Нинова разкри цялата истина за работата на съпруга си. Червената лидерка коментира в ефир избухналия скандал между ГЕРБ и БСП. Тя заяви категорично, че ще гласува за оставката на Делян Добрев, защото е длъжна да го направи.

Социалистката коментира изказването на Елена Йончева, която заяви, че ще гласува в полза на Делян Добрев, защото по този начин той ще получи индулгенция.

Нинова допълни, че Добрев не е единственият подобрен случай. Тя посочи, че същият случай е и с Александър Ненков. Червената лидерка добави, че тези хора може и да са професионалисти, но е редно да за постовете им да бъдат обявени конкурси. А в случая не е имало такива, допълни Нинова.

Тя коментира и твърденията, че съпругът й работи в „Лукойл“. Корнелия Нинова не отрече този факт и заяви, че това в действителност е така. Тя допълни още, че когато е била заместник-министър, съпругът й работил в Агенция „Митници“, но напуснал по нейно настояване.

Корнелия Нинова сподели, че при идването на Орешарски на власт, мъжът й напуснал още едно държавно предприятие, за да бъде нейна опора и да й даде смелост да се бори.

Тя допълни, че заплата на любимия й в „Лукойл“ е много по-ниска от заплатата на един депутат. Социалистката заяви категорично, че петролната компания никога не е била спонсор на БСП.

Тя добави още, че след скандала с горивата, първа е дала идеята за внасянето на искане за анкетна комисия и започването на разследване. Корнелия Нинова припомни още при гласуването на новите девет закона за акцизи на горивата, тя се е въздържала от правото си на глас за 8 от тях. Поради факта, че не е желаела да има конфликт на интереси.

Корнелия Нинова заяви категорично, че не може да има разбирателство между нейната партия и БСП, както и коалиция, пише ПИК.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.