Делян Добрев изненада всички с това, което направи

Той не преосмисли решението си, въпреки призива на колегите му
0

Той не преосмисли решението си, въпреки призива на колегите му

Народният представител Делян Добрев от парламентарната група на политическа партия ГЕРБ, изненада всички с това, което направи.

Той призна, че четири пъти е помолил колегите си да гласуват „за“ това да си тръгне от Народното събрание. Това стана ясно след заседанието на парламентарната група по повод депозираната му оставка.

Делян Добрев бе категоричен, че оставката е лично негово решение. Той посочи, че човек не може да се остави да бъде омърсен до тази степен, след всичко, което Елена Йончева е изсипала върху него през последната седмица.

Делян Добрев
Той не преосмисли решението си, въпреки призива на колегите му

В същото време Йончева изуми всички с твърдението, че не иска Делян Добрев да подава оставката си. Добрев изрази благодарността си към колегите му за подкрепата и силните думи в негова защита.
Въпреки всичко личното му желание бе да подаде оставката си.

Колегите му, са се опитали да го уверят, че е ценна част от парламентарната им група и са го призовали да преосмисли решението си. Добрев обаче бил категоричен и в крайна сметка подаде оставката си.

Вчера в предаването „Още от деня“ по Българската национална телевизия, Елена Йончева заяви, че шуробаджанащината в Хасково е само върхът на айсберга.
Тя бе категорична, че изглежда твърде странно от морална гледна точка, един политик да признае, че е настоявал цяла плеяда от близки хора да бъдат назначени в общината.

Според Йончева проблемът не е в назначаването на роднини, още повече, ако те са минали през конкурс. Най-големият проблем в случая е, че всички тези роднини, са част от бизнес кръга на Делян Добрев. В същото време те са назначени на ключови позиции в общината.

Елена Йончева посочи, че само за една година в община Хасково, фирмите, в които депутатският зет Даниел Гаргов има участие, са спечелили поръчки за 10 милиона лева. За година и половина в област Хасково фирмите, в които Гаргов има участие, имат договори за 30 милиона лева.

В заключение Йончева посочи, че кметът на Хасково, е бил „на дистанционно“ при Добрев, пише Блиц.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.