Григор Димитров стяга семеен дом край родно Хасково

Гласувайте за статията

Григор Димитров не веднъж е казвал, че иска да има място, което да нарича свой дом.

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров трупа успех след успех в биографията си. В личен план също е превзел един така мечтан за милиони мъже връх – сърцето на Никол Шерцингер. А докато медиите не спират да ги разделят и събират отново, хасковлията вече се замисля сериозно за бъдещето след края на кариерата си.

Сега Григор Димитров непрекъснато обикаля света и живее по хотели и самолети. Въпреки че има дом в Монте Карло, камъкът си тежи на мястото. Затова нашето момче е решил да изгради своя дом в близост до родния си град. И то не скромна къщурка, а цял палат! Вероятно именно там след години ще се установи с бъдещите си жена и деца.

Тенисистът вече е собственик на имот от два декара край Хасково. Именно върху него смята да изгради своето имение. Засега, обаче, всичко е на ниво идея. Заради натоварения си график, Григор Димитров все не намира време да изясни идеята си, да уточни детайлите и да възложи реализирането на проекта. В родния му град вече се заговори, че ще подари бъдещия дом на родителите си.

Григор Димитров някой ден може да се върне в Хасково

Григор Димитров някой ден може да се върне в Хасково

Те пък не искат да слагат котлона преди рибата и не иска нищо, освен да види сина си на 80-годишния си юбилей след дни. Таткото на първата ни ракета издава, че синът му си е поръчал супер луксозно возило, което в момента се сглобява специално за него в Германия. Очаква се да бъде готово точно за коледните и новогодишни празници, пише bgdnes.bg.

Въпреки че се виждат все по-рядко, Григор Димитров и майка му също имат много силна връзка. Те се чуват по няколко пъти на ден. Родителката се гордее много с успехите на сина си, но и държи много той да е чист и спретнат. Затова хасковлията я успокоява, показвайки й подредения си гардероб.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар