Ти да видиш: Анн Джи стопи лагерите на самия Шварценегер!

Гласувайте за статията

Анн Джи се докосна лично до Арнолд Шварценегер, взе му акъла!

Уникалната Анн Джи имаше интересна среща с Арнолд Шварценегер. Певицата е световна шампионка по фитнес. Тя бе на изложението в Барселона.

Анн Джи

Бате Арни се облизва на нашата Анн Джи

Там родната красавица се е срещнала с бившия губернатор на Америка – Арнолд Шварценегер. Холивудският актьор се срещнал с родната певица и според свидетели доста се облизвал по нея.

Анн Джи участваше в специализираното издание на Arnold Classic Europe 2017. Там фитнес шампионката бе представител на една от най-известните фирми за хранителни добавки в Америка. Същата е и диамантен спонсор на събитието.

Певицата се ръкувала с Арчи на събитието. Двамата са успели дори да си разменят няколко думи. Въпреки навалицата от журналисти и гости те успели да си поговорят малко.

Позабравената певица пак не изневери на себе си. Сексапилната изпълнителка става известна покрай слухът, че е топлила кревата на Слави Трифонов.

Именно след като любовната им афера лъсна, изпълнителката на „Накарай ме “ стана известна у нас. Сексапилното миньонче никога не крило,  че обича парите и богаташите, които й правят подаръци, за да засвидетелстват любовта си.

След като Дългия я отсвири, тя премина през креватите на още няколко родни богаташа. Последната й връзка би с фитнес инструктора Киро Скалата.

След няколко месеца той също я заряза. И според клюката Анн Джи доста трудно преживя раздялата си с него. След като заряза чалгата, тя стана хип-хоп изпълнителка.

И не спира да твърди, че с музика си изкарва прехраната, а фитнесът й е само хоби.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар